MUSKOTÁLYZSÁLYA AROMAVÍZ

Termék kód: a5
Elérhetőség: Raktáron
Súly: 200.00g

Ár: 1800 Ft

Opciók

Kiszerelés:
A sajátos illatú muskotályzsálya aromavize különösen a nőknek ajánlott. Segíti az ellazulást, oldja a görcsöket, a feszültségeket. Hatékonyan alkalmazható a női ciklus szabályozásában, a változókorban, a vajúdás során, a kozmetikában a bőrápolásban.

Latin név: Salvia sclarea

Származás: Magyarország
Felhasznált növényi rész: virágzó hajtások
Előállítás módja: gőzdesztilláció

Hidrolátumaink saját, vegyszermentes termesztésű gyógy- és fűszernövényekből gőzdesztillációval készülnek.
Teljes mértékben természetesek azaz  nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott anyagot vagy tartósítószert.

tisztító, összehúzó, gyulladáscsökkentő, görcsoldó, fájdalomcsillapító, euforizáló, antidepresszáns

  • Enyhíti a menstruációs zavarokat, a PMS tüneteit, menopauza idején a hőhullámokat, a hangulatingadozásokat, ingerlékenységet, fejfájást, szívdobogást.
  • A szülésnél nyugtató, fájdalomcsillapító, görcsoldó hatású. Borogassuk az alhasat és a hátat (250 ml muskotályzsálya aromavízhez tegyünk 3 csepp muskotályzsálya és 2 csepp varádics illóolajat).
  • A zsíros, olajos bőr tonizálója. Kiváló összehúzó hatása miatt alkalmazhatjuk pattanásokra fertőtlenítőként, vérzéscsillapítóként.
  • Kiegyensúlyozza az idegrendszer működését,  porlaszthatjuk a légtérbe levertség, depresszió, stressz, álmatlanság esetén.
  • Az aromakonyhában ízesíthetünk vele friss gyümölcsöket, szorbetet, fagylaltokat, italokat (martini, koktélok, punchok).
  • Forrás:
    Jeanne Rose: 375 Essential oils and Hydrosols

    Len Price- Shirley Price: Understanding Hydrolats

A várandósság alatt alkalmazása nem ajánlott!


FIGYELMEZTETÉS:
A szakirodalom alapján itt felsorolt hatások, felhasználási javallatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakképzett egészségügyi személy, orvos által előírt kezelést illetve szakképzett aromaterapeutával történő konzultációt!
Az illóolajok, aromavizek használatánál minden esetben körültekintően kell eljárni! Különösen a várandósság, a szoptatás ideje alatt, kisgyermeknél, idős, legyengült szervezetűeknél valamint bármilyen egészségügyi rendellenesség esetében kérje ki orvosa, ill. szakképzett aromaterapeuta véleményét!


Arura termék lelőhelyek

© 2017 Arura Illóolaj Manufaktúra. All Rights Reserved. Minden jog fenntartva.